Előrebocsátom, hogy nem szerintem szörnyű, nekem ez az egyik kedvenc kajám. De a párom olyan szintű ellenérzéssel viseltetik iránta, hogy nemhogy nem eszi meg, de magamnak sem csinálhatok ilyet ha ő otthon van. Azt mondja, nem tudja miért alakult ki ez a mérhetetlen ellenszenv, de nem kíván rajta változtatni. A kijelentés annyiban jogos, hogy egyáltalán nem válogatós, tehát szerencsém van vele. Csak én ne szeretném ennyire ezt a ragut.
Hozzávalók
1 nagy fej hagyma
1 nagy piros vagy sárga kaliforniai paprika
2 szál virsli (nekem a Pick a kedvencem)
só, bors
kakukkfű
olívaolaj
Alapvetően lisztben megforgatott és kisütött hallal és petrezselymes krumplival készítem, szerintem húshoz nem lenne jó, mert még a legpuhább hússal sem lehet úgy elnyammogni, mint a hallal. A petrezselymes krumpli a másik sarkalatos pont, mert a párom szerint én túl sok petrezselymet használok (szerintem nem).
A ragu alapvetően édeskés a paprika, a hagyma és a kakukkfű miatt, természetesen megsózom, de nem túlságosan.
Tényleg ennyire szörnyű lenne?