HTML

Rúzs&Fakanál

Ez az a hely ahol semmi sem tökéletes. Az ablak csíkos marad, a szuper arckrém allergiás tüneteket okoz és a lakás rogyásig van macskaszőrrel. Plusz a menyasszony eléggé kajla és sokat káromkodik.

Közösség

Friss topikok

  • Gábor Mészáros: nagyon jó kis recept, viszont szerintem 40 dkg csirkemell egy tésztás-ragus ételbe túlontúl sok, ... (2013.01.09. 03:03) Ázsiai tészta
  • Barbarella109: Szerintem virtusból tojik ő is épp oda a másik mellé! :DDD (2012.08.07. 12:07) Walter vélt vagy valós értelmi képességei
  • titokmacsek: a sziámi a legkarakánabb macskafajta:) ja, és végigröhögtem a posztot!:D (2012.07.29. 22:48) Walter szerelmes
  • tarkazsin: eltűűntééél :( pedig úgy szerettem az írásaidat! lehet reménykedni a folytatásban? (2012.03.31. 21:08) Szerelmetes filmek
  • VolksrodZoli: @Dr. Doktorovics THY Rokk 'n' Troller: itt mire nem lehet rábaszni? mindenesetre bejött, működik, ... (2012.02.07. 18:49) Az ELMŰ csodálatos világa

2011.12.27. 10:34 chicrun

Karácsonyi bajnok szendvics

Címkék: gasztro szendvics maradék

Valószínűleg kevés ember van, aki a pulykasültet jobban szereti szendvicsben, mint frissen, ropogósan körettel. Anyu mindig szívszélhűdést kap, amikor azzal a felkiáltással pakoltatok vele több sült húst, hogy bajnok szendvicsnek nagyon jó lesz, mert szerinte vétek ilyesmire pazarolni azt a drága sültet. Ezt nyilvánvalóan csak azért mondja, mert még egyetlen változatot sem kóstolt meg. A bajnok szendvics definíció szerint olyan szendvics, amitől az első falat után úgy érzed, mindent elértél az életben, most már akár meg is halhatsz.

Előre bocsátom, ez most nagyon brutál lett.

Amikor hazajöttünk a szülőktől, zsákunkba került minden jó, például pulykasült és kacsamáj hagymás zsíron, a hűtő pedig olyan kincseket rejtett, mint a mézes magos mustár és a fűszeres holland kecskesajt.

Íme a felépítés:

kifli – hagymás kacsazsír, májdarabokkal – pulykasült – majonéz – fűszeres kecskesajt – mézes magos mustár – kaliforniai paprika



Ma reggelire is ilyet ettem, előző este készítettem, ha áll egy kicsit talán még jobb is lesz az íze, ha ez egyáltalán lehetséges. A párom szerint ez annyira jó, hogy újságban kellene mutogatni.

Megsúgom, tegnap reggelire csináltam olyat, aminek az alapja kolbászzsírba mártott kifli volt, rajta a sült kolbász, kecskesajt és magos mustár. Arról sajnos nincs fénykép.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzsesfakanal.blog.hu/api/trackback/id/tr653498404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása